avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate puprazvan

Activitate puprazvan

Răspuns la discuția Diurna sau cum sa o numesc?
Am nevoie de un sfat. La o sentinta pronuntata in data de 21. 11 si primita acasa prin posta la data de 23.12.2013 imi scrie acolo ca pot face recurs timp de 10 zile. Dupa calcule a fost ultima zi ieri(02.01) avocatul m-a sfatuit sa faca recurs si acuma ca nu e tarziu contra un onorariu ce ma sfatuiti? Mai merita sa fac recurs sau nu?
Răspuns la discuția Diurna sau cum sa o numesc?
Multumesc pentru raspunsuri. Daca in CIM nu a fost trecuta aceasta diurna am cum sa ma judec cu firma respectiva pentru acei bani? Am semnat dispozitii de plata dar in alb si statul de plata nu. Societatea sustine ca nu merit acei bani in dispozitiile de plata semnate anterior apar acei bani dar in CIM nu ar trebui sa apara? Ce ma sfatuiti sa fac?
Buna seara. As vrea sa stiu in codul muncii si mai exact la care lege sau daca exista o lege prin care codul muncii obliga daca pot spune asa o societate comerciala sa ii plateasca o suma de bani, diurna mai exact pentru depasarile in strainatate ore lucrate pe timp de noapte sau cu cat se plateste o ora suplimentara efectuata in strainatate dar angajat la o firma romana. Va multumesc anticipat