In presa a aparut ca doar prietenul meu a fost prins...eu acuma am auzit ca sunt chemat sa zic doar ce am facut in ziua respectiva...zic ca am fost la club aia aia omit alea 30 min cand am condus si scap...+ ca varul imi tine spatele si zice ca a fost cu mine pe tot locul.
Am fost chemat prin citatie sa merg sa dau declartie si eu si inca un verisor,mergem amandoi si ne intelegem sa dam aceasi declaratie adica sa fie totul la fel si sa zicem ca eu nu am condus si asta basta..nu cred ca daca un om de pe strada da declaratie si zice ca x a condus fara permis il cheama politia pe x sa il interogheze.. oricum am auzit de la parinti inculptaului ca pe mine si pe varul meu ne cheama sa zicem doar ce am facut in ziua respectiva daca nu cumva am fost cu cel care a condus si a fost prins la volan. Ceva idei despre ce sa zic imi puteti spune?
Suntem minori amandoi,el 15 ani eu 17 ani nu detinem permi de conducere.El a dat declaratie cand la prins politia ca si eu as fi condus in ziua respectiva,ce a ce am facut cu cateva ore inainte dar nu ma prins nimeni.Eu am ramas la club si el sa dus cu masina si la prins dupa cateva ore.Pentru el sunt probe ca a condus fara permis deoarece la prins politia..ma gandesc ca pentru el sunt destule probele....dar pe mine nu ma prins nimeni nimic,doar ca a declarat el ca am condus si eu. Nu imi permit un avocat de acea apelez la cunostintele si amabilitatea voastra.
Deci sa va explic:In cursul zilei de astazi un prieten a fost prins de politia rutiera ca a condus fara permis,el in declaratie a zis ca am condus si eu cu cateva ore inainte dar eu nu am fost in masina cand la prins. Va rog ajutatima sunt minor si nu vreau sa patesc ceva grav..vreau sa dau de permis cand fac 18 ani.