avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate catadiac2

Activitate catadiac2

Un club sportiv incheie un contract cu un alt ONG, avand ca obiect organizarea de cursuri sportive pe propietatea acelui ONG. Modelul de contract este pe scurt: Club sportiv=Prestator, ONG=Beneficiar. Obiect=cursuri sportive. Clubul sportiv emite factura lunar pentru cursurile desfasurate.

Intrebarea este: Este in regula sa se emita factura? Cum altfel poate ONGul sa remunereze Clubul Sportiv pentru cursurile efectuate? (aceste activitati sunt conform statutului clubului sportiv, deci sunt activitati fara scop patrimonial), nu sunt activitati economice.

Multumesc mult.
As mai avea o singura intrebare referitoare la situatia prezentata mai sus. In momentul in care voi depunde dosarul pentru CCC, acesta va trebui sa cuprinda toate actele doveditoare pentru veniturile obtinute, respectiv CIM cu dovada de intrare in concediu, contract drepturi de autor cu dovada incheierii si dovada suspendarii din functia de presedinte de asociatie sportiva, la care presupun ca trebuie sa anexez toate actele legate de aceasta asociatie. Fiind o situatie atipica, ma intreb daca nu voi avea probleme la verificarea si aprobarea dosarului pentru indemnizatie.
Buna seara,
Ma intereseaza cum se deconteaza din patrimoniu cheltuielile de infiintare ale clubului sportiv.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Ma aflu in situatia in care sunt presedintele unui club sportiv si in acelasi timp insarcinata in 6 luni.
In acelasi timp am un contract individual de munca cu salariul minim pe economie.
In acest caz, ce conditii trebuie indeplinite astfel incat sa pot intra in concediu de maternitate si sa beneficiez de indemnizatie de crestere copil.

Multumesc!