avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate carpop

Activitate carpop

Buna ziua!Am si eu o problema si as dori sa ma lamuriti.Sunt casatorita de 9 ani si impreuna cu 'sotul' de aproape 12 ani.De pe vremea de cand eram prieteni,din primul an,adica 2003 parintii lui ne-au luat o garsoniera dar a fost trecuta doar pe numele lui deoarece eram doar prieteni pe atunci.IAtunci garsoniera a fost luata cu 7000 de euro si in 2010 a fost vanduta cu 23000 euro dupa ce a fost pusa la punct si mobilata de mine.In 2010 ne-am luat o casa la rosu,care este trecuta pe numele amandurora care a costat 33000 si la care a participat si parintii lui pt a o face locuibila.Mentionez ca de 6 ani sotul meu nu mai lucreaza,adica dinainte de a se naste baietelul meu cel mare.Cu alte cuvinte in afara de a ne da parintii lui el nu a facut nimic pt casa si familie.Acum de ceva timp ma ameninta ca ma scoate afara din casa,ca divorteaza,ca o sa demonstreze ca doar ai lui au dat bani la casa samd.Cand am cumparat tot ce trebuia pt amenajarea casei eu nu m-am gandit ca se va ajunge aici,iar chitantele sunt toate pe numele lui.Vrea acum divort,de copii nu il intereseaza am o fetita de 3 ani jum si un baietel de 6 ani.Vreau sa stiu daca casa se imparte la jumatate ,custodia nu cred ca este vreo problema deoarece eu lucrez,el nu,mai are acasa si doi parinti nevazatori care sunt in pensie si la care le mannca banii si cam in cat timp credeti ca se termina toata tevatura asta.ma ameninta si cu faptul ca le va trece jumatatea lui de casa pe numele lor.Poate face asta fara sa fiu si eu de fata si intrebata? Va multumesc!