avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Dupa parerea mea risca sa se complice daca in caz de proces s-ar judeca aiurea.
Fiind un contract de intretinere acesta ar trebui respectat in natura si nu prin plata in bani a intretinerii.
Aceasta ar fi prima varianta de aparare in caz de proces.
In mod normal ar trebui sa isi angajeze avocat pentru a nu se complica intrucat in functie de actiunea reclamantului se fac si apararile concrete.
Nu exista o aparare generica in astfel de cazuri, ci doar aparari concrete cu probe concrete in functie de situatia cazuala.
Cu siguranta ca va apela la avocat reclamanta si avocatul acesteia va incerca sa speculeze orice neatentie sau orice greseala oricat de mica ar fi ea.
Faptul ca a primit bani ajuta dar instanta va analiza cu atentie si motivele pentru care nu se acorda intretinerea in natura si in functie de tot ceea ce va rezulta in proces va decide.
Nu in ultimul rand trebuie analizat in amanunt si insasi conctractul intrucat pe contract se judeca si fara a se analiza contractul nu se poate emite o parere care sa poata constitui o aparare in proces.
Va multumesc pentru interventie si pentru parerea dvs foarte profesionala!
Am aflat recent ca bunica a fost vazuta pe la tribunal si banuiesc ca a depus dosarul.
Daca e asa, fie.
Nu o pot obliga din punct de vedere moral sa imi lase aceasta mostenire.
Eu lucrez foarte mult intr-un domeniu in care nu prea imi permit sa imi iau zile libere si in care trebuie sa fiu performant in mod constant. Datorita faptului ca voi fi nevoit sa-mi iau jumatati de zi libere si sa stau pe la cozi nu vreau decat sa-mi recuperez banii pe care i-am cheltuit pe acte si pe intretinere pana in momentul de fata, bani castigati prin multe ore suplimentare lucrate.
Daca am fi incheiat amiabil la notar, as fi lasat de la mine, cum ne fu vorba de la inceput.
Mai apoi, imi vad de viata mea.
Nu stiu in ce masura as putea angaja un avocat deoarece nu stiu la ce costuri s-ar ridica toata cheltuiala si nu stiu in ce masura instanta imi va acorda vreo despagubire. Am investit deja destul.
Va multumesc si va salut cu stima!