Este asociatie de locatari intrucat nu s-a reusit transformarea acesteia in asociatie de proprietari.
Problema este chiar presedintele blocului care detine mai multe apartamente in bloc si spatiu comercial schimb valutar si amanet la parterul din bloc ce este spatiu comun.
Pentru spatiul lui nu cred ca a pus, daca este vizitat frecvent, un numar de x persoane la intretinere.
Mai mult de 1 persoana continuu in garsoniera in decurs de o luna nu poate locui pentru 30 zile . In alte luni poate este ocupat numai 15 zile.
Faptul ca a fost inchiriat unei firme care inchiriaza cu ziua, saptamana, luna depinde , considera el ca trebuie la intretinere sa contribuim mai mult. Dar totusi 5 persoane?
Nu stiu cum pot proceda pentru reglementarea legala a situatiei.
Multumesc,
Am inchiriat unei firme o garsoniera care are ca obiect de activitate inchirierea in regim hotelier.
In garsoniera poate sa locuiasca cel mult 2 persoane simultan ca este foarte mica (16 mp toata)
In bloc este asociatie de locatari.
La plata intretinerii au trecut 5 persoane pe motiv ca cine stie cate zile sta apartamentul ocupat pe luna si cati pot veni la garsoniera in decurs de o luna.
Intrebarea este daca este corect ceea ce face administratorul si in ce temei legal.
Multumesc