avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate romil

Activitate romil

Răspuns la discuția Contestare amenzi rovigneta
Buna ziua. Va multumesc pt. precizari.La momentul primiri PV-urilor voi decide daca am nevoie de "medic". Probabil ca da. Inca o data multumesc.
Răspuns la discuția Contestare amenzi rovigneta
Inteleg ca dupa ce intru in posesia PV-urilor le contest in 15 zile la judecatorie . Desi PV-urile au fost incheiate in Feb. si Martie 2012 nu sunt semnate de mine si nu am fost instiintat pe nicio cale sunt obligat sa mai platesc de 7 ori 28 euro dupa ce am platit de 7 x 250 lei? Revin cu precizarea ca sunt 4 intr o zi si 3 in alta zi. E legal asa ceva? Am sanse in instanta imi trebuie avocat sau nu? Multumesc pt raspunsul anterior.
Buna seara. Am fost instiintat de banca ca am conturile blocate de ANAF.La ANAF mi s-a spus ca am am 7 amenzi ( 4 in 21.02.202 si 3 in 20.03.2012) neplatite drept pt care s-a infiintat poprire asupra disponibilitatilor banesti in data de 08.07.2015. Nu am primit niciun proces verbal de la CNADR si nici instiintarea de constituire a popriri de la ANAF.Am solicitat procesele verbale de contraventie am fost pus sa fac cerere si au spus ca voi fi contactat in 45 zile pt. a primi. PV. Am fost nevoit sa platesc pt a debloca conturile. Cum pot contesta si unde amenzile despre care nu am stiut nimic. Multumesc.
Răspuns la discuția Consultant juridic
Va multumesc dl . Popa. Studiez si daca e cazul va mai consult.
Care sunt condiile pentru obtinerea calitatii de consultant juridic in specialitatea energetica / electrotehnica si unde se da examenul. Am studii si experimenta in domeniu. Va multumesc.
Răspuns la discuția Pensionare cu grupa I
Domnilor va multumesc mult si va salut.
Răspuns la discuția Pensionare cu grupa I
Multumesc domnule Carp dar mai am o nelamurire poate ma ajutati cu un raspuns.Trebuie sa am minim 35 ani de cotizatie sau anii de grupa se constitue si ca ani de contributie? Limita de varsta este 65 ani minus 10.5 ani de la grupa rezulta varsta de pensionare 54.5 ani. Eu am acum 56.5 ani cu un stagiu de cotizare de 33.5 ani. Pot iesi la pensie acum?
Răspuns la discuția Pensionare cu grupa I
Dar anii de grupa I nu ma ajuta ?
Răspuns la discuția Pensionare cu grupa I
Multumesc.
Salut. Am 33 ani si 3 luni de munca din care 21 ani grupa I. Varsta 56 ani si 6 luni. Cand pot iesi la pensie normal si cand anticipat? Multumesc.