avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Activitate alina_01

Activitate alina_01

Răspuns la discuția Nota de consum
Stimate domn Grecu,

Cu riscul de a fi rautacioasa, precizez ca in coborarea mult prea abrupta a dealului dumneavoastra aveti tendinta sa vedeti doar valea.
Imi cunosc foarte bine drepturile. Stiu sa ma adresez in scris si am facut-o in atatea randuri.
M-am adresat pe acest forum, in ideea de a obtine niste clarificari pentru a-mi domoli demonii pana la intrevederea cu persoanele de la asociatia de proprietari.
S-a apelat la ajutorul juristei, intrucat este mult mai competenta decat presedintele.
I s-a solicitat lamuriri telefonic, intrucat lucram asa cum lucram si de multe ori nu te incadrezi in programul pe care il au la asociatie.
Buna ziua,

Multumesc pentru raspuns. Un aspect, referitor la:
"Fondul de rulment asigura achitarea facturilor furnizorilor/prestatorilor de servicii pana la recuperarea cotelor de intretinere de la proprietari" - am fost obligati sa platim cate 50 de Ron / luna (timp de aprox. 8 luni), esalonare catre Radet, bani neacoperiti din cauza rai platnici si intrebarea mea este daca aceasta esalonare catre Radet nu putea fi acoperita din fondul de rulment?
Banii dati au fost buni dati si ma intreb cum pot sa ma apar de situatii de genul asta, intrucat raii platnici exista in continuare si sunt purtati prin instante, cu dosare pe rol.

O vecina a sunat-o pe jurista de la asociatia de proprietari sa-i solicite justificarea costurilor, respectiv fond reparatii / reparatii si i s-a inchis telefonul.
De cele mai multe ori nu se binevoieste sa ti se ofere toate informatiile de care ai nevoie, pentru a intelege mai bine pentru ce anume dai banii.
Discuție Nota de consum
Buna ziua,

Am o neclaritate cu privire la detalierea cheltuielilor inscrise luna de luna pe nota de consum, respectiv:
1. ni se cere sa platim fond de reparatii, iar separat avem si reparatii (reparatii nu trebuie sa fie reparatii si atat?). Fondul de rulment a fost achitat separat;
Pentru reparatii mi s-a comunicat ca a fost necesara interventia pentru canalizare, doar ca nu a existat niciun fel de adunare generala, sa fim informati.
2.apa calda parti comune; apa rece parti comune variaza costul si nu imi este clar de ce;
3.avem rubrica salarii si rubrica prestari servicii. La prima sunt salariile presedintelui si la a doua sunt salarii femeia care se ocupa cu curatenia si instalatorul blocului (care primeste niste bani doar ca sa-i fie afisat numarul de telefon, sa poata fi contactat). De ce am rubrici separate si de ce sunt nevoita sa platesc un instalator care nici nu vine in functie de timpul de care dispunem?;

Va multumesc pentru timpul acordat.

Toate cele bune!