avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate daniel123456

Activitate daniel123456

Răspuns la discuția Suspendare 90 zile
Inteleg orice as face trebuie sa dau testul si ramane de vazut daca vor ei sa lase 30 de zile sau nu!!! Nu cred ca se va scadea pentru ca l am mai avut suspendat si am mai dat.... Oricum multumesc pentru raspuns

suspendare a exercitarii dreptului de a conduce nu a beneficiat de o astfel de masura;
d) în ultimii 2 ani de la data constatarii contraventiei pentru care se aplica sanctiunea contraventionala complementara nu a mai avut suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule sau tramvaie.

VEZI

Am sa va spun ce am patit...cand vin de la politie. Pana atunci aveti grije nu beti la volan nici macar un pahar(ce repede ii ia si ce greu se da)

Buna ziua. Am fost oprit aseara plecand de la un chef am baut 4 sau 5 pahare de vin si m au oprit politai si a iesi 0.14 si prin urmare am primit fara drept de conducere adica fara dovada, 90 de zile suspendat si amenda de 877,5 ron....
Si intrebarea mea a fii ce pot face sa il iau mai repede?
Politai au zis 13 din 15, dar problema e ca acum un an si ceva l am mai avut suspendat tot 90 de zile tot la fel si am dat testul si a ramas 30 zile si vreau sa stiu daca dau iar testul pot sa raman iar la 30 zile? Sau trebuie sa astept 90 zile? O zi placuta sa aveti #-o#-o
De unde pot ridica dovada pe 30 de zile si pentru ce ii zic ca imi este necesara? Si imi dau seama ca trebuie sa astept raspunsul de la procuror dara cat dureaza pana cand vine raspunsul?

@ Stoica Ioana
multumesc mult!!!!!

Asta am gasit si eu dar pe mine ma interezeaza cat dureaza pana e dat la gata dosarul de procuror? si dupa ce vine rezultatul mai stau iar 90 de zile sau de acum se iau in calcul?

Buna ziua, pe 25 04 2012 am condus un scuter de 125 si nu era inmatriculat si nici nu aveam categoria corespuzatoare adica aveam doar B si azi am fost chemat la militie si cand am ajuns acolo am terminat declaratia si m au retinut permisu de conducere si am primit o dovada de 15 zile...acum vreau sa ma ajutati va rog daca imi puteti spune cat dureaza pana vine rezultatul de la procuror? Si la ce ma pot astepta? Si daca mai este ceva de facut? O zi cat mai placuta!!!