avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate tesculadaniel

Activitate tesculadaniel

Răspuns la discuția Proces verbal contestat
dumneavoastra aveti dreptate intr-un fel ca am citit si eu articolul din lege, dar daca nu ti-ai ridicat permisul de la politie si ai platit amenda nu poti sa fi pedepsit de doua ori .eu nu am putut circula pt ca aveam in sistem permisul suspendat si daca conduceam puteam fi sanctionat penal pt ca aveam obligatia sa merg la politie si sa i-a in evidenta certificatul de grefa. cum se poate sa ma obligi sa mai stau o perioada cand eu nu aveam dreptul de a circula in aceea perioada. este probabil o eroare mica in sistemul lor.eu probabil nu mai pot sa le cer despagubiri ca nu am putut conduce pt ca daca vroiam ceream permisul inapoi. eu nu l-am cerut pt ca acum nu era esential permisul si daca pirdeam procesul la vara nu avem chef sa stau vara fara permis
pt domnul cyan - dumneavoastra sunteti avocat? informatiile pe care mi le-ati dat sunt gresite.am intrebat la politie legat de problema mea si raspunsul este urmatorul daca eu nu mi-am ridicat permisul de la politie , desi puteam , deoarece am facut contestatie , suspendarea s-a considerat facuta chiar daca castig sau nu procesul. si este logic nu pot sa stau 2 perioade de suspendare a permisului de conducere pt aceiasi fapta .eu am platit amenda desi puteam sa n-o platesc deoarece eu am facut contestatie si asta inseamna ca nu o mai platesc inca odata daca pierd procesul.merci oricum pt raspusurii chiar daca erau gresite
rugaminte,puteti sa-mi detaliati mai amanuntit! operarea in sitemul politiei nu se face decat in urma depuneri certificatului de grefa.(altfel de ce trebuie sa mai mergem la politie sa depunem acel certicat de grefa sa se pune in aplicare suspendarea masuri de retinere a permisului de conducere).daca nu beneficiezi de dreptul de a conduce de ce ?daca pierzi procesul mai trebuie sa se reia restrictia din nou
daca eu in acea perioada conduceam si eram oprit de politie nu mi se intocmea proces penal deoarece apaream cu permisul suspendat la ei. ma pune de doua ori sa efectuez suspendarea ?
de ce se considera ca nu mi-am efectuat suspendarea? pt ca in evidenta politiei eu nu avem dreptul de a circula
buna ziua,am urmatoarea intrebare: am contestat la judecatorie un proces verbal care avea ca sanctiune amenda si suspendarea permisului de conducere.la politia rutiera nu m-am dus cu certificat de grefa pt a-mi recupera permisul de conducere si am executat perioada de suspendare desi nu s-a judecat constatarea procesului verbal.Daca pierd procesul mai trebuie sa execut inca odata suspendare permisului de conducere desi eu nu am condus in acea perioada care era suspendat permisul si eram trecul in evidenta politiei cu permisul suspendat