copii clar nu o sa mai am,viitorul fiicei mele nu stiu cum o sa fie,viitorul meu sot iar nu stiu ce pretentii va avea la casa,dar clar este ca el doreste ceva <<al lui<<la casa asta pt ca vrea sa construiasca ,un etaj,o mansarda,etc,
Am inteles partea cu decedatul, dar daca el contribuie la imbunatatirea casei si adauga un etaj,o mansarda,atunci nu este un bun comun?iar copilul meu are 14 ani ,ce m-ati sfatuit dumneavoastra sa fac adica contract de vanzare-cumparare nu se face de la 18 ani?am uitat sa spun ca are si el un copil major
[Editat de admin - Nu mai scrieti cu litere mari. Textele scrise cu majuscule se citesc greu; in plus, asa cum v-a scris deja moderatorul, incalcati Regulamentul de postare in forum.]
Deci!!!! Eu am casa proprietate,si o fetita,el are un copil si e divortat,noi doi vrem sa ne casatorim,care ar fi cea mai corecta cale de a ne reuni iubirea in acte fara sa impartim locuinta mea, normal pt ca eu doresc sa ii ramana fetitei mele, asta in cazul in care eu mor sau divortam
(Interventie moderator: Va rugam sa nu mai scrieti cu majuscule intrucat aceasta contravine Regulamentului forumului)