In cazul solicitarii a 3 zile de CO in perioada de preaviz, angajatorul poate sa respinga cererea sau sa prelungeasca preavizul? Se poate solicita concediu fara plata in perioada preavizului fara a prelungi perioada acestuia?
Multumesc anticipat.
Le-am trimis un e-mail cu factura pentru care se plateste taxa radio la aceeasi adresa, le-am explicat care-i situatia si le-am cerut punctul de vedere.
Am gasit un plic in cutia postala. Nu am semnat nimic, datele firmei trecute in proforma sunt corecte. Alaturi de proforma este si o "somatie" (fara titlu).. "Potrivit art 8(2) din H.G.977/22.08.2003 fapta persoanei juridice de a nu plati taxa lunara.."
Cat costa instanta si cat dureaza? Merita?
Multumesc.
Am infiintat o firma cu sediul social la adresa mea de domiciliu.
Desi platim taxa radio (familia), Radio Cluj ne-a trimis o factura proforma pe firma pentru plata taxei radio.
Este normal sa se plateasca pentru aceeasi adresa taxa radio atat firma cat si familia?
Tocmai am infintat un SRL, unul din codurile CAEN autorizate este 4321 - lucrari de instalatii electrice. Sunt asociat, nu sunt administrator, detin un certificat de calificare profesionala - tehnician in instalatii electrice.
Intrebarea este daca pot lucra pentru firma mea fara sa fiu angajat?