avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1676 soluții astăzi
Forum Activitate mariaglava

Activitate mariaglava

Răspuns la discuția Problema cu banca
Executorul mi-a spus ca banca nu a fost de acord cu ,cursul valutar din acea zi iar banca mi-a zis azi ca defapt suma de 6000€ reprezinta penalizari si dobanzi.
In contract scrie ca trebuie sa platesc la cursul stabilit de BNR
Răspuns la discuția Problema cu banca
Mentionez ca executarea nu a avut loc, doar am fost somati. Directoarea bancii mi-a dat nr de tel al doamnei care s-a ocupat de dosarul meu iar aceasta mi-a spusca suma de aprox 6000 euro reprezinta penalizari si dobanzi de la data in care au depus cererea catre executor : 09.10.2013 pana la 20.12.2013 si mi-a spus ca nu imi da radierea pana nu achit aceasta suma. Intrebarea mea: executorul nu trebuia sa mentioneze in somatieca trebuie sa scot o actualizare a sumei pe care o datorez?
Răspuns la discuția Problema cu banca
Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Problema cu banca
Aceasta adresa o solicit bancii sau executorului?
Răspuns la discuția Problema cu banca
Si in acest caz eu ce as putea sa fac? Incerc de ieri sa iau legatura cu banca,insa ei evita sa imi raspunda la intrebari!
Buna seara! Va rog sa ma lamuriti daca puteti in legatura cu o problema pe care am cu banca. In 2008 am facut un credit la banca pe firma de 325000 ron, din 2012 am mai intrziat cu platile. In 2013 am fost somata de banca si in termen de 5 zile am platit ratele la zi cazand de acord cu conducerea bancii ca in decembie 2013 sa achit tot creditul. In octombrie banca mi-a cerut insolventa si in acelasi timp m-a dat si in executare. In 20 decembrie am achitat creditul integral si taxeleexecutorului. Am anuntat executorul ca am virat banii si urma sa primim radierea garantiilor dupa sarbatori, iar in 8 ianuarie 2014 cand am sunat executorul sa imi spuna ce trebuie sa fac mi-a spus ca banca nu a fost de acord cu cursul valutar (stabilit de BNR) din ziua cand am achitat si ca in urma recalcularii mai trebuie sa duc aproximativ 6000€. Executorul m-a sfatuit sa nu fac contestatie si sa nu angajez un avocat....dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac?