avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Activitate vopmihai

Activitate vopmihai

Răspuns la discuția Probleme contract nunta
Multumesc pentru ajutor si informatii. Speram doar sa se respecte contractul, avand in vedere ca data nuntii este o zi semnificativa pentru partener. O zi placuta tuturor!
Buna ziua, am o problema foarte mare legata de un contract de nunta. Acum 3 luni de zile am incheiat un contract cu o locatie pentru nunta noastra. Astazi primim un telefon cum ca data trecuta in contract este ocupata, fiindca in aceeasi zi in care noi am semnat contractul ar mai fi fost cineva si ar fi incheiat acelasi contract pe aceeasi data. (penibil) . Dupa scuzele de rigoare, au propus sa ne schimbe data nuntii, sa ne dea avansul inapoi sau sa anuleze contractul.
intrebarea mea este urmatoarea: au voie sa anuleze contractul avand in vedere ca este vina lor? Putem sa ii actionam in judecata? Noi am planuit totul pana in ultimul detaliu, cum sa sesizeze greseala dupa 3 luni de zile? Putem castiga in cazul unui proces?
Buna seara, am pfa deschis de aproximativ un an jumatate - aproape 2. Nu a fost folosit, a trebuit sa imi fac pfa in timpul in care lucram la o banca... Avand in vedere ca nu a fost folosit deloc iar pfa-ul este neplatitor de tva costurile de inchidere sunt mari? 2 ani de cand e deschis... Multumesc. Si daca imi puteti spune de ce acte as avea nevoie. Seara buna.