avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA neutilizat inchis
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA neutilizat inchis

Buna seara, am pfa deschis de aproximativ un an jumatate - aproape 2. Nu a fost folosit, a trebuit sa imi fac pfa in timpul in care lucram la o banca... Avand in vedere ca nu a fost folosit deloc iar pfa-ul este neplatitor de tva costurile de inchidere sunt mari? 2 ani de cand e deschis... Multumesc. Si daca imi puteti spune de ce acte as avea nevoie. Seara buna.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:00, 9 Ianuarie 2014
Mergeti intai la administratia financiara si vedeti ce datorii aveti de platit pentru pfa, chiar daca nu ati desfasurat activitate pe ea. Apoi mergeti la registrul comertului cu actele in original de la inregistrarea pfa, completati un formular, platiti o taxa si dupa cateva zile va elibereaza un certificat de radiere cu care mergeti din nou la finate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)
Etapele de radiere pfa varnan varnan Buna seara, Am un PFA si nu am activitate. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez sa inchid activitatea si care sunt costurile. Multumesc (vezi toată discuția)
Inchidere pfa natalia20 natalia20 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti unde inchid un PFA? unde trebuie sa merg?in acelasi loc unde l-am deschis? ce cerere trebuie sa completez? multumesc ... (vezi toată discuția)