avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Etapele de radiere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Etapele de radiere PFA

Buna seara,

Am un PFA si nu am activitate.
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez sa inchid activitatea si care sunt costurile.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: craciun2377 , utilizator 06:13, 20 Decembrie 2013
Pentru schimbari atat in firma cat si la PFA va prezentati la Registrul comertului. Daca dispuneti de bani va puteti contacta avocatul si va sti el ce sa faca.
Mergeti la registrul comertului cu actele primite la inregistrarea pfa in original (certificatul de inregistrare si certificatul constatator) si completati acolo o cerere de radiere.
Dupa ce va dau certificatul de radiere, mergeti la finate unde va vor da ultima decizie de impunere.
multumesc
Daca a fost facuta radiere din oficiu, si CAS-ul l-am anuntat ca a fost radiat, ce as putea face sa nu mai primesc notificarile de plata?
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2013
george-neagu, moderator
Pentru cornel_m2005: chiar daca pfa-ul e radiat, finantele se pot indrepta impotriva dumneavoastra ca persoana fizica pentru recuperare datorii.

Alte discuții în legătură

Actualizarea obiectului de activitate potrivit caen rev.2 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cat costa acum o actualizare a obiectului de activitate potrivit CAEN rev.2. Am pe cineva care nu a fact acest ... (vezi toată discuția)
Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa - recuperare bani de la stat Veronne Veronne Am achitat datoriile catre stat de curand in situatia in care nu am mai avut activitate din luna februarie anul acesta. Am ales sistemul real de impozitare ... (vezi toată discuția)