Am achitat datoriile catre stat de curand in situatia in care nu am mai avut activitate din luna februarie anul acesta. Am ales sistemul real de impozitare pentru PFA si doresc sa stiu din moment ce am incheiat procedurile pentru inchidere a pfa-ulu ce anume pot recupera.
Am achitat toate contributiile cu tot cu penalizari in situatia in care nu am avut profit nici anul anterior si nici anul acesta iar in acesti doi ani am depus declaratii estimative a venitului deoarece nu am avut an intreg in 2012. Acum ca am tras linie doresc sa stiu ce bani pot recupera de la stat. Impozitul pe profit stiu ca se poate recupera dar contributia la pensii se poate deasemenea ?
Dupa ce primiti de la registrul comertului decizia de radiere pfa, veti merge la finate unde veti depune ultima declaratie 200 si veti primi acasa decizia de impunere calculata pentru aceasta perioada de functionare din 2013 si cu suma pe care mai trebuie s-o platiti/primiti inapoi.
Mai trebuie sa depuneti si declaratia 601 pentru a fi scos din evidenta ca platitor la fondul de pensie.