avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Etapele de radiere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Etapele de radiere PFA

Buna seara,

Am un PFA si nu am activitate.
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez sa inchid activitatea si care sunt costurile.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: craciun2377 , utilizator 06:13, 20 Decembrie 2013
La impozit am platit tot, de la iei din 2011 nu mai primesc nici o notificare de plata, la CAS cand am fost dupa ce am aflat ca a fost radiat, toate taxele pentru perioada de activitate a PFA-ului au fost achitate, cu tot cu penalizari. Din acel moment nu am mai primit nici o notificare pana in momentul de fata.
Mergeti la CAS si vedeti despre ce este vorba.

Se pot recupera debitele la bugetul de stat din 2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea obiectului de activitate potrivit caen rev.2 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cat costa acum o actualizare a obiectului de activitate potrivit CAEN rev.2. Am pe cineva care nu a fact acest ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa - recuperare bani de la stat Veronne Veronne Am achitat datoriile catre stat de curand in situatia in care nu am mai avut activitate din luna februarie anul acesta. Am ales sistemul real de impozitare ... (vezi toată discuția)
Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)