avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere pfa

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti unde inchid un PFA? unde trebuie sa merg?in acelasi loc unde l-am deschis? ce cerere trebuie sa completez? multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: natalia20 , utilizator 09:30, 14 Martie 2015
Mai intai mergeti la inspectorul de la finante sa va spuna daca mai aveti ceva datorii de platit si de care nu stiti. Dupa aceea mergeti cu toate actele de la infiintare, in original, la registrul comertului, completati un formular si platiti o taxa. Apoi dupa cateva zile, dupa ce primiti certificatul de radiere mergeti iar la finante pentru a depune ultima declaratie 200.

Va multumesc mult!

george-neagu a scris:

Mai intai mergeti la inspectorul de la finante sa va spuna daca mai aveti ceva datorii de platit si de care nu stiti. Dupa aceea mergeti cu toate actele de la infiintare, in original, la registrul comertului, completati un formular si platiti o taxa. Apoi dupa cateva zile, dupa ce primiti certificatul de radiere mergeti iar la finante pentru a depune ultima declaratie 200.

Buna ziua,

Azi am fost la registrul comertului si am depus actele pentru radierea Pfa-ului. Certificatul il primesc peste 7 zile. Dupa cum am inteles de la Dumneavoastra trebuie sa astept certificatul intai ?Sau pot sa merg la finante inainte? Imi trebuie certificatul si ultima declaratie 200 pt a inchide definitiv? Alte acte ar mai trebui? am tot citit diverse lucruri pe internet...

Multumesc mult

george-neagu a scris:

Asteptati hartia de la registrul comertului.
Multumesc

george-neagu a scris:

Asteptati hartia de la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau radiere pfa norma de venit alex16css alex16css Buna ziua. Urmeaza sa plec din tara pe o perioada nedeterminata si doresc sa inchid sau sa suspend PFA. Exista o perioada maxima pe care PFA se poate ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa tra65 tra65 Care sunt pasii de urmat pentru inchiderea unui PFA platitor de TVA. (vezi toată discuția)
Pfa autosuspendare temporara a activitatii elenca2015 elenca2015 Buna ziua, De cativa ani am un PFA care imi permite sa vand bijuterii manufacturate de mine la targuri sau pe internet. Pentru ca am si un loc de munca ... (vezi toată discuția)