avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere PFA

Care sunt pasii de urmat pentru inchiderea unui PFA platitor de TVA.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:27, 11 Ianuarie 2018
Daca veti incepe acum procedura, mai intai verificati la finante daca aveti totul platit si pentru anul trecut si depuneti si declaratia 200 pentru 2017, apoi mergeti la registrul comertului cu actele in original primite de la ei la infiintarea pfa si copie dupa buleti si acolo la indrumarea lor veti completa un formular. Dupa aceea iar veti merge la finante dupa cateva zile cu copie dupa decizia de radiere de la registrul comertului, unde veti depune d220 si d200 pentru perioada din 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa lianapicu lianapicu Buna ziua, Cu ce acte trebuie sa ma prezint la Registrul Comrtului pentru reziliere PFA si care este taxa? (vezi toată discuția)
Inchidere pfa prest prest Buna ziua. Pentru a inchide un PFA se depune la ANAF declaratia 200 pt.anul 2017 si se plateste impozitul final aferent anului 2017? Multumesc frumos (vezi toată discuția)