avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere PFA

Buna ziua.
Pentru a inchide un PFA se depune la ANAF declaratia 200 pt.anul 2017 si se plateste impozitul final aferent anului 2017?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:28, 15 Martie 2017
Mergeti mai intai la registrul comertului pentru a obtine de la ei certificatul de radiere pfa si apoi cu o copie de pe acesta, cu d220 prin care declarati noua perioada de functionare din 2017 adica pana la data radierii si d200 pentru anul 2017, mergeti la finante.
Am terminat la Reg.Com.iar la ANAF mi-a cerut doar decl.220,desi eu am depus una in luna ianuarie.
Declaratia 200 mi-a zis sa o depun la anul pana in mai.
Este corect daca PFA-ul s-a inchis acum?
Multumesc
E corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa tra65 tra65 Care sunt pasii de urmat pentru inchiderea unui PFA platitor de TVA. (vezi toată discuția)
Vreau să închid pfa cu stoc. care este procedura? AndreiDuta AndreiDuta Salutare, Am PFA cu cod 4791, am luat marfă en gross cu un preț, am personalizat-o (asta m-a mai costat ceva), am cumpărat cutii de carton pentru ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa cer la anaf recalcularea platilor anticipate pentru 2017? ContSters339305 ContSters339305 Am un PFA, in sistem real, deschis in iulie 2015. Anul acesta (2017), ANAF mi-a calculat, tot la trei luni, plati anticipate, dar pe baza venitului obtinut in ... (vezi toată discuția)