nu se trateaza de fapul ca nu imi place cum suna :) se trateaza de faptul ca nu mai vreau sa-i port numele ptr ca el este recasatorit are si un copil cu actuala sotie iar eu imi vreau numele inapoi apoi si el mi la cerut ca nu mai vrea sa mi-l lase prt ca are probleme cu actuala sotie din cauza asta ....eu acum incerc sa-mi recapat numele nu ptr ca vrea el sau sotia lui ci ptr ca asa vreau eu :((
avand in vedere ca eu nu mai stau in romania iar toate documentele mele din italia sunt pe numele lui si eu nu prea mai pot sa stau asa de mult in romania pentru ca imi pierd locul de munca de aici din italia se poate face toate aceste demersuri si din italia ??? va multumesc pentru raspunusurile date la intrebarile mele de pana acum
in hotararea de divort se specifica ca am dorit sa pastrez numele fostului sot dar acum mam razgandit si pare ca am facut o mare greseala cand am acceptat sai pastrez numele pentru ca acum trebuie sa imi pier o gramada de timp si bani pentru ami recapata numele inapoi :(
si asi dori sa schimb si numele de pe buletin mentionez faptul ca nu avem copii :(
in urma cu 3 ani am divortat si am pastrat numele fostului sot acum vrea sa pot trece dinou la numele meu de fata ...ce pasi trebuie sa urmez sa-mi pot recapata numele inapoi ????#-o