Da,asa scrie in contract,taxa de despagubire,dar in Codul Consumului scrie ca o taxa care nu a fost negociata si nu ai avut nici o influenta asupra ei este ilegala si inca ceva scrie ca au dreptul la o justa despagubire,e just sa ceri 200 de RON de serviciu plus 100 pentru aparatura deci in total 700?
Buna ziua!Am facut acum o luna contract cu UPC pe 24 de luni.Acum doresc sa reziliez si am tot cautat pe net despre acest subiect.Am aflat ca e dreptul tau prin lege sa reziliezi fara sa platesti acea taxa idioata care o cere UPC.De exemplu daca vreau acum ei imi cer 200 RON pt serviciile tv,internet,telefonie plus 100 RON pt decodoare si nu stiu ce.Intrebarea e pot face acea trimitere de reziliere si sa-i instintez ca de la data x vreau sa se rezilieze contractul?Mentionez ca am primit de la ei un STB SD in custodie plus 3 luni MaxPack gratis,am citit ca daca ai primit reduceri sau gratuitati trebuie sa le platesti daca vrei sa reziliezi,dar nu mi se pare normal sa platesc de exemplu MaxPack-ul deoarece nu am avut dreptul sa aleg daca vreau cele 3 luni gratis.Am vorbit cu cineva care stia cateva persoane care au reziliat pe motiv ca s-au mutat intr-o zona unde nu are acoperire UPC si m-am gandit sa intreb si eu asta pe facebook-ul UPC si mi-a raspuns doamna de acolo ca trebuie sa le aduc o dovada si eu i-am zis ca nu mi se poare normal ca eu nu am dat o dovada la semnare ca stau in locul asta si de ce trebuie sa prezint una la reziliere.Multumesc si astept un raspuns.