avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Activitate FantastiqueJaques

Activitate FantastiqueJaques

Răspuns la discuția Fumat in scara blocului
Evident ca nu stiam de aceste obiceiuri, alfel nu as fi cumparat.
Răspuns la discuția Fumat in scara blocului
Multumesc pentru raspuns. Am luat in considerare aceasta varianta, insa chiar dl.presedinte mi-a sugerat sa " nu imi pun in cap vecinii si sa nu chem politita". Eu sunt noua in bloc si stau singura. Mi s-a parut foarte ciudat ca au sustinerea lui si ca nimeni din bloc nu pare sa fie deranjati de ei, desi am vazut ca multi locatari au familii si copii si cred ca ar trebuii sa ii derajeze zgomotele sau fumul sau mizeria pe care acestia o lasa in urma.
Cu toate astea, cred ca va trebui sa fac o plangere la politie doarece vad ca nimeni nu ia atitudine.
Buna ziua,

Am o nelamurarie : fumatul in scara blocului este legal?

M-am mutat de curand intr-un apartament nou. In blocul respectiv exista un fel de gasca de cocalari care fumeaza si consuma bauturi alcoolice si sparg seminte in scara blocului. Acest lucru se intampla destul de des, de 4 ori pe saptamana. Vara trecuta faceau acest lucru afara, acum ca a venit iarna sunt in scara. Si-au varsat si cafelele pe peretii din scara si au murdarit peretii. Am vorbit cu presedintele si i-am explicat ce se intampla si a tratat cu mare indiferenta problema, ba chiar mi-a zis ca nu are ce sa le faca si ca daca nu imi place de ce mi-am cumparat apartament in blocul respectiv.

Se poate face ceva legal impotriva acestor oameni ?

Multumesc