avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate 2014

Activitate 2014

Răspuns la discuția Drepturi salariale
va multumesc!
In perioada 14 iunie 2013 - 31 dec 2013 am fost angajat la o firma de constructii autostrazi, ca mecanic utilaje. Mentionez ca in primele 3 luni de contract, respectiv iunie, iulie, august am primit drepturile banesti, mai putin diurna. Incepand cu 1 sept am renegociat contractul pana la data de 31 dec 2013, iar drepturile salariale le-am primit doar pt luna sept. Pe lunile oct, nov, dec. nu am primit nici un ban pana-n prezent. Mentionez ca de la 1 ian 2014 nu mai sunt sub contract cu ei. Cum sa procedez pt recuperarea drepturilor banesti, inclusiv a diurnei??
Răspuns la discuția Taxa RTV
MULTUMESC MULT!
Răspuns la discuția Taxa RTV
multumesc!
Discuție Taxa RTV
o firma radiata care nu a reziliat contractul cu CEZ ,administratorul nefiind in tara ,locatia in care a functionat fiind cu chirie iar consumul energiei electrice de peste 5 ani este zero ,mai plateste taxa rtv/?!!cum e posibil sa folosesti rtv-ul fara consum de energie electrica??!!multumesc!
Răspuns la discuția Recorelare pensie
multumesc!
in decizie sunt trecute si aceste cheltuieli.suma a fost de 33546 lei din care 541 lei cheltuieli cu executarea silita si 2.813 leplata creantei. ce cheltuieli ascunse mai pot fi de opresc in continuare??!!
am avut o executare silita prin poprire din venit.SUMA TOTALA A FOST DE 33546 CONFORM HOTARARII JUDECATORESTI.E POSIBIL SA MI SE RETINA MAI MULT DECAT SUMA DIN HOTARARE FARA NICI UN FEL DE COMUNICARE??!!
am iesit la pensie anticipata in decembrie 2009,iar in luna Mai 2012 am iesit la pensie la limita de varsta avandaani in gr 2-a de munca..benefeciez de recalculare??