avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, calcul suma de plata
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, calcul suma de plata

am avut o executare silita prin poprire din venit.SUMA TOTALA A FOST DE 33546 CONFORM HOTARARII JUDECATORESTI.E POSIBIL SA MI SE RETINA MAI MULT DECAT SUMA DIN HOTARARE FARA NICI UN FEL DE COMUNICARE??!!
Cel mai recent răspuns: 2014 , utilizator 14:59, 14 Ianuarie 2014
Exista diferente apreciabile intre suma dispusa de instanta de judecata si suma ce va fi retinuta in fapt,diferenta fiind justificata prin cheltuieli cu executarea silita=onorariu executor,c/v acte ,etc
in decizie sunt trecute si aceste cheltuieli.suma a fost de 33546 lei din care 541 lei cheltuieli cu executarea silita si 2.813 leplata creantei. ce cheltuieli ascunse mai pot fi de opresc in continuare??!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita prin poprire alindobromir alindobromir solicit si eu, un raspuns urgent, la urmatoarea speta: am avut un credit la un ifn asupra caruia s-a instituit executare silita prin porpire de catre un ... (vezi toată discuția)
Contestatie cheltuieli de executare silita emilia160189 emilia160189 Buna ziua, Am primit de la executor o incheiere de stabilire a urmatoarelor cheltuieli de executare: - onorariu de avocat - 10% din valoarea creantei de ... (vezi toată discuția)
Taxa executorului biaden biaden Buna ziua! As dori sa va intreb daca este posibil ca executorul sa incheie doua procese pentru acelasi contract de credit si practic sa incaseze onorariul de ... (vezi toată discuția)