avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate stelianpopa75

Activitate stelianpopa75

Multumesc mult.
Imputernicirle acelea scrise sunt obligatorii chiar daca nu avem sindicat?nu am gasit nici un model in acest sens decat pt cei cu sindicat

freeelis a scris:

Gasiti aici delatii despre ce va intereseaza
[ link extern ]

Si daca nu se mai incheie CCM si evident nici nu se mai inregistreaza la ITM nici un act in aceasta privinta, ce acte trebuiesc intocmite in caz de control?
Nu stiu care este diferenta (si aici ma refer la acte) in ce priveste inregistrarea ccm-ului la ITM si Negocierea acestuia?
Convocatorul banuiesc ca va trebui, Procesul verbal de negociere in care se precizeaza ca nu se incheie ccm, si va mai trebui si tabelul cu salariatii firmei si semnaturile acestora pt alegerea reprezentantilor?
Va rog daca imi puteti spune si mie exact ce acte se incheie pt negocierea ccm-ului unde aceste nu se incheie si unde pot gasi formulare necesare
Multumesc
Multumesc cu mult respect.
Deci sa inteleg ca ca negocierile se pot relua oricand, chiar si peste o perioada de 2 ani?

Si inca ceva va rog....noi am trecut in procesul verbal cateva aspecte asupra carora s-a negociat legate de salarizare.Putem sa spunem la sfarsitul negocierilor ca nu s-a ajuns la un acord comun in ceea ce privesc indicii de salarizare?
freeelis a scris:

Precizati ce s-a negociat si la ce aspecte nu s-a ajuns la un acord comun. La finalul procesului-verbal, mentionati ca s-a decis neincheierea unui nou ccm.

Multumesc mult
Tr specificat in procesul verbal si data cand se vor relua negocierile, de exemplu la 12 luni de la incheierea procesului verbal?

freeelis a scris:

In procesul verbal va trebui sa mentionati aspectele cu priivire la negocierea ccm-ului si in final sa faceti mentiunea ca in urma negocierilor partile nu s-au inteles cu privire la incheierea c.c.m.

Adica va trebui sa mentionam in detaliu aceste aspecte cu privire la negociere sau doar enumerate ca si criterii cum ar fii s-a negociat asupra salarizarii, conditiile de munca, timpul de lucru...etc?daca nu este corect, puteti sa ma ajutati va rog putin asupra acestui lucru?Este prima data cand tr sa fac aceasta initiere a negocierii si nu stiu exact ce aspecte tr trecute.
Buna ziua. Vrem sa initiem negocierea ccm-ului fara a duce si la incheierea acestui.Am facut acel convocator in vederea alegerii reprezentantilor salariatilor, iar acum va trebui intocmit procesul verbal de negociere al ccm.Ce imi este mie neclar si va rog daca ma puteti ajuta, in acest proces verbal, mai exact, ce se trece daca noi in urma negocierilor nu am fost de acord asupra incheirii ccm?Trebuie sa detaliem asupra discutiilor cu privire la negociere si de ce anume partile nu au convenit si incheierea ccm-ului sau pur si simplu trecem faptul ca in urma negocierilor partile nu s-au inteles asupra incheierii.
Multumesc