avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters310336

Activitate ContSters310336

am recunoscut faptele toti va multumesc pt raspuns
probabil se refera ca o sa fie incadrarea de la 2 la 7 pentru ca am recunoscut toti si beneficiem de articolul 320 plus ca traficul a fost o forma atipica din moment ce noi ne ofeream spre consum unul altuia un fel de cheta ca sa zic asa ... si intrebarea ramane aceiasi ce sanse avem sa primim o pedeapsa cu suspendare din moment ce nu avem antecedente si am facut 29 de zile arest am mai primit 30 de zile prelungire si apoi ni s-a acceptat recursul momentan suntem anchetati in libertate va multumesc
ma aflu in ancheta penala pentru trafic de droguri de risc...suntem 3 persoane cantitatea de droguri a fost de 60 grame de marijuana nu suntem recidivisti nici unul din noi am inteles de la avocat ca incadrarea o sa fie de la 2 la 7 ani de la 1 februarie avem sanse sa primim pedeapsa cu suspendare?
fosta mea prietena a plecat din tara in perioada cand era cu mine mentionez ca are 17 ani a reusit sa plece cu autocarul fara procura dar mama ei a fost deacord intre timp ne-am despartit si fata nu mai vrea sa vina in romania iar mama ei ma ameninta ca face plangere la politie impotriva mea ce pot pati din punct de vedere legal eu am 24 de ani va multumesc anticipat