avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minora fugita din tara cu iubitul- consecinte pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minora fugita din tara cu iubitul- consecinte pentru iubitul major

fosta mea prietena a plecat din tara in perioada cand era cu mine mentionez ca are 17 ani a reusit sa plece cu autocarul fara procura dar mama ei a fost deacord intre timp ne-am despartit si fata nu mai vrea sa vina in romania iar mama ei ma ameninta ca face plangere la politie impotriva mea ce pot pati din punct de vedere legal eu am 24 de ani va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 17:26, 14 Ianuarie 2014
Nu puteti pati nimic, doar daca nu are dovezi ca ati ajutat-o sa treaca fraudulos frontiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotararijudecatoresti definitive si irevocabile luminic luminic Buna ziua . sotul meu are doua fete dintr-o casnicie anterioara incredintate prin hotarare definitiva si irevocabila fetele sunt la noi de 4 ani recent fosta ... (vezi toată discuția)
O mama disperata anycoman anycoman Buna seara,va rog ajutati-ma sa rezolv un caz poate nemai auzit.In 2005 am venit in Italia sperand sa gasesc ceva de munca acasa am lasat sotul si 3 din cei 4 ... (vezi toată discuția)
Este sau nu corupere de minori? FlorinaDaniela FlorinaDaniela Buna ziua, am 17 ani si stau cu un baiat de 24 de ani. Mama nu este de acord si nea dat la politie si am declarat ca vreau sa stau cu el, mentionez ca am fost ... (vezi toată discuția)