Buna ziua, am 17 ani si stau cu un baiat de 24 de ani. Mama nu este de acord si nea dat la politie si am declarat ca vreau sa stau cu el, mentionez ca am fost plecata la el, iar acum dupa ce am dat declaratie politia ne tot ameninta ca daca mai plec la el si mama suna iara la politie el poate face puscarie, este asa?
Avand in vedere ca sunteti minora, in functie de elementele concrete ale situatiei, partenerul dvs. poate fi tras la raspundere pentru una sau mai multe infractiuni care se pot savarsii in acest context impotriva unei persoane aflate in stare de minoritate, daca conditiile de existenta ale acestor infractiunii sunt indeplinite. ( a se vedea spre exemplu, infractiunea privind actul sexual cu un minor, art. 198 C.p.)
Buna ziua,
Din punct de vedere legal fapta descrisa de dumneavoastra nu se incadreaza in randul faptelor penale.
Atata timp cat ati implinit 15 ani si comuniunea este liber consimtita nu poate niciunul din cei doi sa fie acuzat de savarsirea unei fapte penale.
Din punct de vedere moral va sfatuiesc sa va continuati scoala si sa incercati sa ascultati si de parinti. Va sfatuiesc sa vina prietenul dumneavoastra la parinti si sa va ceara in casatorie, eventual, astfel incat si parintii dumneavostra sa fie linistiti si sa nu aiba impresia, de altfel normala, ca toata aceasta poveste este doar o aventura trecatoare.
Sex cu o minora
Mari20
am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am ... (vezi toată discuția)