buna ziua va rog frumos daca se poate sa-mi mai raspundeti la o intrebare.daca la cea de-a doua firma i-mi inceteaza contractul de munca din cauza ca se inchide magazinul trebuie sa restitui banii luati de la somaj .sau mai am posibilitatea sa ma angajez in termen de 30 zile
nu va suparati daca puteti sa-mi mai raspundeti la o intrebare .de la 1 februarie 2014 i-mi inceteaza contractul conform legii53/2003 art 55 lit b asa scrie in deciziedin motive personale si urmatorul contract va fi pe alta firma incepand cu 3 februarie 2014 i-mi pierd drepturile ?
buna ziua am si eu o intrebare .din iulie 2013 am intrat in somaj si din 3 otombrie m-am angajat in alt oras .acum beneficiez de 30%din indemnizatia de somaj pana in iulie 2014 si mi-am depus dosar si pentru prima de instalare acum 7 zile ptr ca mi-am schimbat domiciliul in orasul in care lucrez .de la 1 februarie firma la care lucrez o preia altcineva.intrebarea mea e mai beneficiez de cei 30% si de prima de instalare ,daca da eu pana pe 15 trebuia sa trimit adeverinte acum cum fac?