avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate vlad89

Activitate vlad89

si inca ceva... copilul avea 2 ani si jumatate la data cand am facut noi cererea pentru alocatie acum are 4 ani
am lucrat si cu acte dar si la negru dar acum noi suntem de doi ani in tara deci nu mai lucram in italia sub nici o forma. cei de la alocatii mi-au spus ca nu ne da nimic din urma de aceea va intreb daca este normal ceea ce fac ei avand in vedere ca alti prieteni apropiati si chiar din familie cu aceasi problema au primit inca de la nasterea copilului tot din urma ( in alte judete)va multumesc anticipat
Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru alocatia copilului. De atunci asteptam un raspuns si abia acum au spus ca ne va da alocatie incapand cu luna februarie 2014. De aproape 2 ani nu am primit nici in Italia si nici in Romania alocatie. Intrebarea mea este: nu ar trebui sa primim alocatia pentru toata aceasta perioada de timp avand in vedere ca, copilul este cetatean roman si ca altii primesc alocatie chiar de cand sunt nascuti in afara teritoriului Romaniei? Va multumesc anticipat.