am incercat sa il sun. nu mai are numarul pe care mi l-a lasat. chiar am rugat pe cineva din oras cu el sa il caute la adresa din buletin si nu l-a gasit acasa... cred ca o sa mai merg si eu zilele astea poate dau de el :(
buna seara!
pentru un barbat nascut pe data de 5 oct 1959 cu 36 de ani vechime in munca + un an somaj din care 23 de ani grupa a II-a pana in 2001 si inca 6 ani in perioada 2003-2008 si 5 ani 11 luni si 29 zile lucrate in conditii speciale/ grupa I care ar fi posibilitatile de pensionare?
buna Seara!
mi-a venit acasa o amenda pentru ca am circulat pe DN fara rovinieta. situatia este urmatoarea: in ziua cu pricina, adica pe 03.02.2015 am vandut masina si cumparatorul a circulat fara rovinieta in drum spre casa. am nevoie de ajutor pentru intocmirea contestatiei
pentru o d-na nascuta in 1963, august cu 10 ani si 6 luni vechime, 2 copii cat ar mai trebui sa cotizeze pentru a primi pensie, cam despre ce suma ar fi vorba si unde ar trebui sa se adreseze in acest sens?
buna ziua!
pentru un barbat nascut pe data de 5 oct 1959 cu 36 de ani vechime in munca + un an somaj din care 23 de ani grupa a II-a pana in 2001 si inca 6 ani in perioada 2003-2008 care ar fi posibilitatile de pensionare?