avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate eMssiK_

Activitate eMssiK_

Răspuns la discuția Contestatie amenda rovinieta
am incercat sa il sun. nu mai are numarul pe care mi l-a lasat. chiar am rugat pe cineva din oras cu el sa il caute la adresa din buletin si nu l-a gasit acasa... cred ca o sa mai merg si eu zilele astea poate dau de el :(
buna seara!
pentru un barbat nascut pe data de 5 oct 1959 cu 36 de ani vechime in munca + un an somaj din care 23 de ani grupa a II-a pana in 2001 si inca 6 ani in perioada 2003-2008 si 5 ani 11 luni si 29 zile lucrate in conditii speciale/ grupa I care ar fi posibilitatile de pensionare?
buna Seara!
mi-a venit acasa o amenda pentru ca am circulat pe DN fara rovinieta. situatia este urmatoarea: in ziua cu pricina, adica pe 03.02.2015 am vandut masina si cumparatorul a circulat fara rovinieta in drum spre casa. am nevoie de ajutor pentru intocmirea contestatiei
pentru o d-na nascuta in 1963, august cu 10 ani si 6 luni vechime, 2 copii cat ar mai trebui sa cotizeze pentru a primi pensie, cam despre ce suma ar fi vorba si unde ar trebui sa se adreseze in acest sens?

se mai beneficiaza de pensie de urmas?
buna ziua!
pentru un barbat nascut pe data de 5 oct 1959 cu 36 de ani vechime in munca + un an somaj din care 23 de ani grupa a II-a pana in 2001 si inca 6 ani in perioada 2003-2008 care ar fi posibilitatile de pensionare?