avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie amenda rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie amenda rovinieta

buna Seara!
mi-a venit acasa o amenda pentru ca am circulat pe DN fara rovinieta. situatia este urmatoarea: in ziua cu pricina, adica pe 03.02.2015 am vandut masina si cumparatorul a circulat fara rovinieta in drum spre casa. am nevoie de ajutor pentru intocmirea contestatiei
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:43, 13 Iulie 2015
Nu aveti ce contesta. Platiti amenda si apoi va indreptati in regres catre cumparator. Insa inainte de a introduce cererea in instanta sunati-l pe cumparator si spuneti-i sa isi plateasca beleaua. Economisiti timp si nervi !
am incercat sa il sun. nu mai are numarul pe care mi l-a lasat. chiar am rugat pe cineva din oras cu el sa il caute la adresa din buletin si nu l-a gasit acasa... cred ca o sa mai merg si eu zilele astea poate dau de el :(
Daca tot il cautati, explicati-i ca il costa mai putin sa plateasca de buna voie, decat sa plateasca in urma unei actiuni in instanta (plus cheltuieli de judecata), sau si mai rau, in urma executarii silite (plus cheltuieli de executare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atentie!!! roviniete false! aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua. Tocmai m-am lovit de o noua problema. Vineri am primit un proces verbal prin care eram instiintati ca una din masinile firmei a fost inregistrata ca ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa detii rovinieta? bogdan2512 bogdan2512 BUNA ZIUA, Am primit in data de 25-03-2011 o instiintare de plata la un proces verbal de constatare ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)