avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate madalina1004

Activitate madalina1004

Buna seara,
va rog ajutati-ma!!! S-a deschis procedura insolventei impotriva unei societati in care debitoarea mea are calitatea de asociat. imi puteti da va rog temeiul legal pentru a ma putea inscrie la masa credala?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Felicitari Madalina28! Sincer te invidiez ca deja ai parcurs materia si ai ajuns la grile! Nu cred ca ai cum sa dai gres anul acesta....si eu am incercat anul trecut, dar penalul l-am tratat cu superficialitate si dovada a fost ca din cauza lui am picat la grile....am o intrebare....materia ai aprofundat-o sau doar ai citit? Multumesc!
si de pe ce carte inveti? Sau te axezi pe cod?
Multumesc pentru raspuns. :-)
A luat cineva aceasta carte? Imi puteti spune, va rog, daca este ok sau este prea schematica?
[ link extern ]
Multumesc anticipat!
a fost stabilita data. este 15 septembrie. cat despre gradul de dificultate cam in fiecare an a fost destul de greu. dar ma cam sperie gandul ca spui ca va fi "foarte greu". sunt afirmatii fondate, sau doar presupuneri?
Asa este, carti sunt multe si nu stim dupa care autori ne va fi mai usor sa intelegem. Va rog sa imi spuneti care sunt autorii dupa care invatati la civil si procesual civil.
Multumesc anticipat!