avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate danyela00

Activitate danyela00

buna ziua. problema mea este urmatoarea:sunt divortata de un an si am doi copii minori in intretinere.In urma divortului fostul sot a fost obligat la plata pensiei de intretinere de 180 lei lunar incepind cu data de 14.09 2012 ,data introducerii actiunii pana in iunie 2013 si din iulie 2013 200 lei pentru ambii copii..Va rog frumos sa imi spuneti ce trebuie sa fac in situatia in care fostul sot refuza sa isi respecte obligatiile pe motivul ca nu lucreaza cu un contract de munca (dar lucreaza) si pana la aceasta data eu am primit de la el suma de 500 lei dati esalonat din luna septembrie2013 pana in ianuarie 2014?Eu locuiesc impreuna cu cei doi copii in casa mamei mele,instanta a incuviintat exercitarea autoritatii parintesti de catre ambii pariinti,va rog sa imi spuneti acest lucru ii ofera dreptul de a venii cu abuz de putere la orice ora in casa?tinand cont de faptul ca este o persoana foarte recalcitranta si am nenumarate plangeri depuse la politie dar fara nici un rost .Va multumesc