avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate taxiprima

Activitate taxiprima

Bună ziua. Sunt angajata ca asistent personal al unui minor. As putea sa ma angajez în paralel la alta societate cu un nou contract de munca de 8 ore?ce demersuri trebuie sa fac.Afectează în vreun fel unul din joburi? Mulțumesc anticipat!
as dori un raspuns mai implicit,daca se poate,multumesc
Am mers si am vorbit cu cei de la D.G.A.S.P.C si au zis ca de la ei vin cei 91 lei ind.complementara iar cei 600 lei trebuie sa vina de la primarie (Sibiu).Incadrarea au facut-o ei intr-adevar si gradul este pus de ei dar banii nu vin de la ei .Si m-au indrumat sa fac cerere catre S.P.A.S,caci ei sunt cei responsabili.
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns.
Sunt mama unui baietel minor cu handicap grav de la varsta de 3 ani,acum are 6ani.Eu am optat pentru o indemnizatie de la stat de 450 ron,pe langa care mai primesc 91 lei o indemnizatie complementara si 84 lei alocatia dubla de stat a copilului .
Pana anul acesta nu am stiut,deoarece la primarie nu mi sa spus,ca :conform ordonantei 448/2006 aveam dreptul la o indemnizatie de la primarie in valoare de 601 ron,inca de la primul certificat in grad grav al copilului.
M-am adresat celor de la D.G.A.S.P,care au zis ca nu la ei trebuie sa ma adresez ci la primarie caci ei erau obligati sa-mi dea acei bani si sa fac o cerere catre ei pentru a primi banii retroactiv,si daca raspunsul lor nu este favorabil,sa-i dau in judecata.
Intrebarea mea este:Cui trebuie sa-i adresez aceea cerere mai exact,catre S.P.A.S sau primarie? si daca am sanse sa castig acei bani?
Ce demersuri ar trebui sa fac.