Din cate am inteles din alte cazuri, de la iml o sa primesc pe certificat intre 15-25 zile necesare pentru vindecare. Individul vrea sa ajungem la o intelegere, iar eu consider ca doar o suma de bani ar reprezenta satisfactie morala pentru mine. Ideea e ca nu stiu cat ar fi corect sa cer ca daune, mai ales ca acest individ nu o sa raspunda in fata legii, adica o sa aiba cazier curat. Astept un raspuns de la dvoastra.
Ok, va multumesc pt. raspunsuri ! edit: Banuiesc ca intelegerea se face intre mine si el, dar si intre avocatul meu si avocatul dansului, iar avocatul meu ma poate sfatui cum sa procedez. Am dreptate?
Cand am fost la urgente au notat data si ora precum si faptul ca a fost vorba de agresiune fizica; primul diagnostic: fractura piramidala si celalalt ochi umflat (nu mai stiu exact termenul medical). Ulterior mi-a aparut o vanataie cam mare pe picior, pe care nu am simtit-o la acel moment. In altercatie precizez ca nu am ripostat. As fi de acord cu plata daunelor intrucat am platit ceva pentru medicamente + ce o sa mai platesc la doctor, dar oarecum nu as vrea ca acest individ sa aiba dosar penal sau pedeapsa cu suspendare. E posibil asa ceva? Va multumesc pentru raspunsuri. O seara placuta !
Buna seara. In urma cu o zi am fost victima unei agresiuni care s-a soldat cu fractura de piramida nazala + un ochi umflat si o vanataie pe piciorul drept cu 2 martori.In zilele urmatoare trebuie sa ma operez pentru a-mi repara fractura. Nu am fost inca la IML si ma intrebam daca are rost sa ma duc. Daca va fi vorba de un proces pe partea civila, trebuie sa angajez un avocat? Astept mai multe detalii despre un caz ca acesta, intrucat nu am mai patit niciodata asa ceva. Va multumesc anticipat si va doresc o seara placuta.