Buna ziua, in zona in care locuiesc exista o obste ce detine cateva cabane intr-o zona de interes turistic. Conform statutului, obstea nu poate desfasura activitati comerciale, deci trebuie ca aceste cabane sa fie inchiriate pentru a putea fi exploatate.Eu lucrez in domeniu turistic si mi-ar place sa le administrez dar nu stiu ce forma de personalitate juridica se preteaza pentru a putea inchiria cabanele: pfa, srl ? Oare cum se clasifica aceste cabane si ce regim au? Multumesc anticipat !
Bunica este sora bunicii naturale a sotiei, iar nepotii sunt copii fratilor. Nu au avut copii. Ma gandeam ca putem totusi deschide o actiune in instanta unde sa aducem ca martori vecinii si cunoscutii care stiu ca noi suntem cei care au grija de ei de multi ani de zile. Sper sa nu ajungem in aceasta situatie dar ma interesez pentru a sti cum sa tratez situatia.Multumesc !
Buna ziua, eu si sotia ingrijin bunicii ei prin alianta.Ea a crescut la ei de la un an pana la 25.Nu am avut neintelegeri dar bunicul este fricos si nu vrea sa ne faca acte, de nici un fel, zice ca va face atunci cand vine vremea.El are 75 de ani si bunica74 ( bolnava der alzhaimer).Daca se intampla ceva cu el si noi nu avem acte, avem sanse in instanta sa fim mostenitori?Mai au frati si nepoti, dar nu au trecut pe la ei de mult timp.