avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Administrare cabane montane ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Administrare cabane montane ?

Buna ziua, in zona in care locuiesc exista o obste ce detine cateva cabane intr-o zona de interes turistic. Conform statutului, obstea nu poate desfasura activitati comerciale, deci trebuie ca aceste cabane sa fie inchiriate pentru a putea fi exploatate.Eu lucrez in domeniu turistic si mi-ar place sa le administrez dar nu stiu ce forma de personalitate juridica se preteaza pentru a putea inchiria cabanele: pfa, srl ? Oare cum se clasifica aceste cabane si ce regim au? Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Infiintare i.i. divele divele Sunt salariat la o institutie bugetara. Pot sa-mi deschid o Intreprindere Individuala ramanand in continuare salariat la stat ? Mai om o alta ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in regim turistic - prin srl, proprietate pf gabrielvarga89 gabrielvarga89 Buna ziua, Detin cateva proprietati pe persoana fizica si intentionez sa le inchiriez in regim turistic, insa as prefera ca totul sa aiba loc prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Vânzare cabana laurapintilie21 laurapintilie21 Buna ziua! Doresc sa vând o cabana demontabila care nu are autorizație, proiect, etc. Este vorba despre un spațiu pe care l-am închiriat intr-o zona ... (vezi toată discuția)