avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare cabana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare cabana

Buna ziua!
Doresc sa vând o cabana demontabila care nu are autorizație, proiect, etc. Este vorba despre un spațiu pe care l-am închiriat intr-o zona turistică unde a fost necesară construirea cabanei pentru a desfășura activitatea.
Am cesionat contractul de locațiune cu persoana căreia doresc sa ii vând cabana, iar acum as dori sa știu care este modalitatea prin care as putea transmite dreptul de proprietate asupra acesteia atât timp cât nu dețin documente cu privire la construcție, eu fiind persoana care a montat-o, cu materiale proprii.
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 13:17, 23 Ianuarie 2020
Faceti o contract de mana si vindeti cabana sau chioscul, depinde de marime. Nu este constructie definitiva si nu are nevoie de autorizatie, doar aprobarea de la cel care are terenul pe care e pusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara autentificarea? doinytza doinytza Cumpararea de catre o firma a unui chiosc proprietatea unei persoane fizice , pentru a comercializa produse ,necesita sau nu incheierea contractului de ... (vezi toată discuția)
Constructia pe mai mult de 35% ...se poate depasi? darkynok darkynok Recent am vrut sa mut un perete exterior al casei (din curte) cu 1m. Fiind in interiorul curtii mele am crezut ca nu o sa am probleme si o sa primesc ... (vezi toată discuția)
Schimbarea aspectului arhitectural al unui uscator petitemichele petitemichele Buna ziua! As dori sa va intreb despre un spatiu comun,un uscator. Apartamentele de pe un tronson sunt in asa fel proiectate,incat afecteaza unele ... (vezi toată discuția)