avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Activitate pmihaelaa

Activitate pmihaelaa

Multumesc pentru raspuns! Care credeti ca va fi incheierea acestui proces? Pot fi arestat sau va trebui sa platesc ceva ?
VREAU UN RASPUNS IN LEGATURA CU ACEST PROCES . Am scapat ? s-a incheiat sau ce se mai poate intampla? Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 inculpaţii x,y,z sunt trimisi în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, faptă prevăzută de art. 371 Cod penal cu aplic. art. 77 lit. a din Cod penal, precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţiix,y,z . În baza art. 346 alin. 1 teza a II-a Cod pr.pen. prezenta încheiere se comunică Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi inculpaţilor. Definitivă. Dată în cameră de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, astăzi,
Document: Încheiere finală (dezinvestire) . MULTUMESC

Buna ziua, vreau ma lamuriti intr-o problema daca puteti, acum 1 an de zile eu impreuna cu alti 4 prieteni am avut o altercatie cu agentii de paza a unui club , noi consumand alcool in seara respectiva (acestia au dat cu spray iritant lacrimogen) la ceva timp dupa acest incident am fost chemati la politie unde ni s-a aratat o filmare din acea noapte .La o saptamana am fost chemati din nou si ni s-a spus ca s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, si in aceiasi zi am fost retinuti pentru 24 de ore si ne-au dat drumul insa am fost arestati la domiciliu timp de 60 de zile. Precizez ca agenţii de pază nu au dorit să depună plângere. Ca sa scap de arestul la domiciliu m-am angajat cu contract de munca . Acum la un an de zile de la acest incident am primit citatie precum sunt chemat in luna martie in instanta in calitate de inculpat in dosarul cu obiectul : tulburarea ordinii si linistii publice.
Ce se poate intampla ? Se poate ajunge la arestare?
Multumsec.
Cu respect Marian
Buna seara, a-si dori sa va rog sa imi spuneti la ce varsta pot sa ies la pensie. Am lucrat 16 ani si 50 zile in gr.I de munca( timp 100%) , 1 an somaj si 20 de ani asistent maternal .Sunt nascut pe 31.05.1958 (barbat)
Va multumesc.