avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... „Tulburarea ordinii şi liniştii publice”
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

„Tulburarea ordinii şi liniştii publice”

VREAU UN RASPUNS IN LEGATURA CU ACEST PROCES . Am scapat ? s-a incheiat sau ce se mai poate intampla? Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 inculpaţii x,y,z sunt trimisi în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, faptă prevăzută de art. 371 Cod penal cu aplic. art. 77 lit. a din Cod penal, precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţiix,y,z . În baza art. 346 alin. 1 teza a II-a Cod pr.pen. prezenta încheiere se comunică Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi inculpaţilor. Definitivă. Dată în cameră de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, astăzi,
Document: Încheiere finală (dezinvestire) . MULTUMESC

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:09, 4 Martie 2016
Ati scapat de etapa cercetarii si ati fost trimisi in judecata pentru savarsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, fapta prevazuta de art. 371 Cod penal cu aplic. art. 77 lit. a din Cod penal
Urmeaza sa fiti citat de catre judecatoria Suceava in vederea comunicarii termenului de judecata
Multumesc pentru raspuns! Care credeti ca va fi incheierea acestui proces? Pot fi arestat sau va trebui sa platesc ceva ?
Numai completul de judecata se va putea pronunta dupa analiza responsabila a rechizitoriului.
coroborat cu declaratiile partilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi explica cineva la ce se refera textul din rubrica tip solutie de pe portal just iloccristian iloccristian Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul ... (vezi toată discuția)
As dori sa inteleg informatiile de la un proces personal de pe portal just iloccristian iloccristian Poate sa imi explice cineva ce inseamna :\"Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea ... (vezi toată discuția)
Oare este cineva care îmi poate da un răspuns? la ce se referă Casymarian Casymarian Oare este cineva care îmi poate da un răspuns,la ce se referă și la ce să mă aștept, mulțumesc Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 Cod ... (vezi toată discuția)