avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri As dori sa inteleg informatiile de la un proces ...
Discuție deschisă în Traduceri

As dori sa inteleg informatiile de la un proces personal de pe portal just

Poate sa imi explice cineva ce inseamna :"Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr.1971 /P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău din data de 05.02.2016, privind pe inculpatul X, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii faţă de inculpatul X, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal. Stabileşte termen de judecată pentru data de 22.04.2016- complet P1, termen pentru care se citează părţile. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 06 aprilie 2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 59/2016 06.04.2016
S-a finalizat procedura in camera preliminara, inteleg ca nu s-au formulat cereri şi excepţii si s-a stabilit termen pentru judecata pe fond a cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi explica cineva la ce se refera textul din rubrica tip solutie de pe portal just iloccristian iloccristian Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul ... (vezi toată discuția)
Ce însemnă? Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua! Astăzi am primit aceasta informație referitor la dosarul meu din instanță! Îmi puteți spune în ce consta și ce v-a urma după acest ... (vezi toată discuția)
Durata de la decizia din camera preliminara pana la primul termen in instanta? claudiu0925 claudiu0925 Buna ziua, Am un dosar penal din februarie-2019 care a ajuns in camera preliminara in data de (Data inregistrarii 23.09.2019) dupa care s-a dat o solutie in ... (vezi toată discuția)