avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce însemnă?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce însemnă?

Bună ziua!

Astăzi am primit aceasta informație referitor la dosarul meu din instanță!
Îmi puteți spune în ce consta și ce v-a urma după acest lucru ?

Va mulțumesc. !

16.05.2023
Ora estimata: 14:00
Complet: CPF 3
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art.346 alin.1 C.pr.pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul din 29.03.2023 emis în dos. nr.X/P/2022 al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucure?ti privind pe inculpatul X din cadrul U.M. X (...), trimis în judecată pentru săvârşirea infrac?iunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prev. de art.336 alin.1 C.pen., precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 16.05.2023.
Document: Încheiere finală camera preliminară 88/2023 16.05.202

NU am primit nici o înștiințare în format fizic, decât online !
Ultima modificare: Miercuri, 17 Mai 2023
Niță Valentin Cătălin, utilizator

Alte discuții în legătură

As dori sa inteleg informatiile de la un proces personal de pe portal just iloccristian iloccristian Poate sa imi explice cineva ce inseamna :\"Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea ... (vezi toată discuția)
Imi explica cineva la ce se refera textul din rubrica tip solutie de pe portal just iloccristian iloccristian Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul ... (vezi toată discuția)
Durata de la decizia din camera preliminara pana la primul termen in instanta? claudiu0925 claudiu0925 Buna ziua, Am un dosar penal din februarie-2019 care a ajuns in camera preliminara in data de (Data inregistrarii 23.09.2019) dupa care s-a dat o solutie in ... (vezi toată discuția)