avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Durata de la decizia din camera preliminara pana la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Durata de la decizia din camera preliminara pana la primul termen in instanta?

Buna ziua,

Am un dosar penal din februarie-2019 care a ajuns in camera preliminara in data de (Data inregistrarii 23.09.2019) dupa care s-a dat o solutie in data de 22.11.2019.

22.11.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: C8P
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În temeiul art. 346 alin. 1 Cod Procedură Penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 1461/P/2019 emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara privind inculpatul xxxxxx, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice, prev. de art. 336 al. 1 Cod penal, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi dispune începerea judecăţii în cauză. Comunicarea prezentei încheieri procurorului şi inculpatului. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 22.11.2019.
Document: Încheiere finală camera preliminară 22.11.2019

Ma intereseaza cat timp mai dureaza pana la primul termen in instanta.
Nu se specifica nimic despre un viitor termen in instanta.

Multumesc, O seara buna!
Cel mai recent răspuns: claudiu0925 , utilizator 20:09, 21 Ianuarie 2020
Depinde ce program au instantele.
Se va stabili termen conform legii.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu exista un termen limita ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa inteleg informatiile de la un proces personal de pe portal just iloccristian iloccristian Poate sa imi explice cineva ce inseamna :\"Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea ... (vezi toată discuția)
Ce însemnă? Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua! Astăzi am primit aceasta informație referitor la dosarul meu din instanță! Îmi puteți spune în ce consta și ce v-a urma după acest ... (vezi toată discuția)
Imi explica cineva la ce se refera textul din rubrica tip solutie de pe portal just iloccristian iloccristian Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul ... (vezi toată discuția)