avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Oare este cineva care îmi poate da un răspuns? La ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Oare este cineva care îmi poate da un răspuns? La ce se referă

Oare este cineva care îmi poate da un răspuns,la ce se referă și la ce să mă aștept, mulțumesc
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 Cod procedură penală, constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis la data de 02.09.2024 în dosarul penal nr. 153/145/P/2024 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, înregistrat pe rolul Judecătoriei Săveni sub nr. 2280/297/2024, la data de 03.09.2024, precum şi a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală privind pe inculpatul Livan Daniel-Marin, ---trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influen?a alcoolului sau a altor substan?e”, faptă prevăzută ?i pedepsită de art. 336 alin. 1 din Codul penal. Dispune începerea judecăţii cauzei penale ce are ca obiect rechizitoriul emis la data de 02.09.2024 în dosarul penal nr. 153/145/P/2024 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, privind pe inculpatul ................... Copie de pe prezenta încheiere se comunică, de îndată, procurorului şi inculpatului . Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 11:11, 28 Noiembrie 2024
Este decizia instantei in Etapa camerei preliminare, in dosarul 2280/297/2024/a1. S-a verificat legalitatea rechizitoriului si s-a dispus inceperea judecatii. Aveti dreptul sa faceti contestatie in termen de 3 zile de la comunicare.
Daca nu formulati contestatie, dosarul se va judeca in cauza 2280/297/2024. O sa fiti citat cand se va stabili primul termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata de la decizia din camera preliminara pana la primul termen in instanta? claudiu0925 claudiu0925 Buna ziua, Am un dosar penal din februarie-2019 care a ajuns in camera preliminara in data de (Data inregistrarii 23.09.2019) dupa care s-a dat o solutie in ... (vezi toată discuția)
Va salut cu cel mai mare respect ! am fost depistat conducand ... gotty gotty Va salut cu cel mai mare respect ! Am fost depistat conducand un autovehicul sub influenta alcoolului. Alcoolemie in aer 0,61 - in sange 1.42 Am trecut ... (vezi toată discuția)
În baza art. 345, alin.1 c. proc. pen. respinge ca neîntemeiate ... Andrei10andrei Andrei10andrei În baza art. 345, alin.1 C. proc. pen. respinge ca neîntemeiate cererile şi excepţiile invocate, prin apărătorii aleşi, de inculpatul Popescu cu ... (vezi toată discuția)