avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate danmarina55

Activitate danmarina55

Discuție Dosar handicap
Va rog sa-mi spuneti daca boala de rinichi , chisturi corticale parapielice multiple poate fi încadrată în lista de boli pentru dosar de handicap.
Mă voi pensiona începând din septembrie 2015 și am o nelămurire în privința unor venituri luate în calculul punctului de pensie anual : pe adeverinta primită de la instituția publică unde lucrez apar și următoarele venituri:premii anuale, recompense, compensații, prime trimestriale ,etc. ce au fost cuprinse în salariul brut, pentru care am achitat contribuțiile individuale (impozit, CPS, șomaj).Intrebarea mea este de ce aceste venituri nu se iau în calculul punctului de pensie?
buna ziua ,
in apartamentul pe care il detin s-a spart conducta de incalzire la intrarea in calorifer. la ora 8,30 . instalatorul care a venit si s-a ocupat de rezolvarea problemei a constatat ca nu din vina mea sa produs acest incident ,a inlocuit teava si bucata defecta mi- a spus sa o pastrez ca dovada. Pagubele produse vecinului de desupt cine le constata si cum se rezolva ? Printre altele vecinul doreste sa-i cumpar si un calculator
Cu respect ! marina dan
.