avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie inainte de 01.04.2001
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie inainte de 01.04.2001

Mă voi pensiona începând din septembrie 2015 și am o nelămurire în privința unor venituri luate în calculul punctului de pensie anual : pe adeverinta primită de la instituția publică unde lucrez apar și următoarele venituri:premii anuale, recompense, compensații, prime trimestriale ,etc. ce au fost cuprinse în salariul brut, pentru care am achitat contribuțiile individuale (impozit, CPS, șomaj).Intrebarea mea este de ce aceste venituri nu se iau în calculul punctului de pensie?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:19, 16 Iunie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sporurile, indemnizatiile si majorarile de retributii tarifare care, potrivit legislatiei anterioare datei de 1 aprilie 2001, au facut parte din baza de calcul a pensiilor si care se utilizeaza la determinarea punctajului mediu anual le gasiti in anexa nr.15 din H.G.257/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebarea mea este dacă sporurile obținute pentru ... Gheorghe 24 Gheorghe 24 Buna ziua .Întrebarea mea este dacă sporurile obținute pentru orele de noapte intra in calcul la calcularea pensiei Dacă da vă rog să-mi spuneți legea ... (vezi toată discuția)
Data pensionarii pt limita de varsta Pusika17 Pusika17 Buna ziua, As vrea sa aflu : data pensionarii pt. limita de varsta fiind nascuta la 17.08.1955 , daca sporul de acord global si bonusurile anuale/lunare se ... (vezi toată discuția)
Adeverinta recalculare pensie plata cu ora ileana.barna ileana.barna Buna ziua Sunt secretara la un liceu din Bucuresti si am urmatoarea problema: Am un pensioar (cadru militar - 80 de ani) care a depus o cerere de eliberare a ... (vezi toată discuția)