avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate adu12adryan

Activitate adu12adryan

Răspuns la discuția Demisie armata
Buna ziua .
Am reusit sa depun si al doilea raport intocmit dupa indicatiile lor cu nr si data primului raport.
Mai pot gasi acum nod in papura de ex: ca e trimis prea tarziu , ca nu au respectat termenele si sa l retrimeata sa l refac?
Cu data innaintari si numarul de inregistrare.
Trebuiesc pastrate?
Nu?
Maine il voi depune fiind prima zi lucratoare dar refac raportul initial
Caci altfel ce se intampla cu primul raport?
Discuție Demisie armata
Buna ziua sunt cadru militar si in urma cu 2 saptamani mi am depus si inregistrat taportul cu demisia
Mentionez ca raportul a fost intocmit conform celor indicate de sef personal
La 2 zile de la depunere am plecat in tabara pentru 2 saptamani
La 7 zile sunt informat ca raportul nu este bun si trebuie sa il refac.Fiind in tabara acest lucru a fost imposibil.
La intoarcerea din tabara raportez comandantului ca doresc ca mi se acorde concediul de odihna si liberele aferente celor 170 de ore suplimentare, iar acesta evita raspunsul .
Cum credeti ca ar trebui sa procedez avand im vedere ca: 1 urmeaza o noua tabara de 2 saptamani
2 firma unde urmeaza sa ma angajez ma asteapta in a 32 zi de la depunerea raportului si imi cer fisa de incetare a taportului de munca
cine e vinovat eu sau el
eu pt ca pasagerul a descis usa
sau el pt ca sa cam strecurat prin dreapta mea
aha deci eu eram oprit iar prin dreapta mea a intrat unul in peco in acest timp pasagerul a deschis usa tot spatiu e in fata unui peco cu deschidere la dn cat tine peco fara nici un fel de semn sau scoar
pai daca pasagerul e vinovat { el a deschis usa} eu cum procedez? ca si conducator al auto
ok dar si depasirea se face cu respectarea distantei
salutare
dragi colegi va cer sa ma lemuriti si pe mine in urmatoarea problema
ma aflam stationat in perimetrul unui peco pasagerul meu din dreapta spate a deschis usa si am fost lovit/a lovit un auto care ma depasea pe partea dreapta
cine e vinovat